Je zdaňovanie úrokov naozaj jednoduché? - Barcaj, Tomáš
Všeobecný postup pri zdaňovaní úrokov z peňažných prostriedkov na účtoch v banke a niekoľko postupov v špecifickej situácii - keď je daňovník v konkurze. Zdaňovanie úrokov u nepodnikateľov. Zdaňovanie úrokov u podnikateľov. Zdaňovanie úrokov u daňovníka, na ktorého bol vyhlásený konkurz. Tri postupy možné u firmy v konkurze.