V mikroekonomike dozrel čas na ozdravné kroky - Fabuš, Marian
Porovnanie fungovania dvoch slovenských a dvoch zahraničných spoločností (z Francúzska a USA). Predmet výskumu bol zameraný na riadenie. Zahraničné firmy, na rozdiel od našich, pravidelne aktualizujú marketingové a podnikateľské stratégie. Zahraničné firmy majú kvalitný projektový manažment a dôkladne prepracovanú tímovú prácu. Naše firmy zaostávajú v manažmente a marketingu. Potenciál v správe a riadení podnikov. Potreba mobilizácie vnútorných rezerv slovenských firiem.