Novela DPH nielen v súvislosti so zákonom o konkurze a vyrovnaní - Švecová, Jarmila
NR SR schválila dňa 20.júna 2000 zákon č. 246/2000 Z.z., ktorý je v poradí už siedmou novelou zákona č. 289/1995 Z.z. o dani z pridanej hodnoty. Zámery novely. Praktický príklad.