Úhrada daňových nedoplatkov dlhopisom Fondu národného majetku
Zákon č. 240/2000 Z.z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon SNR č. 511/1992 Zb. o správe daní a poplatkov a o zmenách v sústave územných finančných orgánov v znení neskorších predpisov, ustanovil v par. 110b úplnú alebo čiastočnú úhradu daňových nedoplatkov dlhopisom Fondu národného majetku SR. Postup pri prevode dlhopisov. Praktický príklad k uvedenej problematike.