Zmeny v sociálnej oblasti účinné od 1.8. 2000 - Macková, Zuzana
Stručný prehľad noviel v sociálnej oblasti v nadväznosti na novelu zákona o konkurze a vyrovnaní. Zvýšenie dôchodkov. Zákonník práce. Zákon o Sociálnej poisťovni. Oblasť zdravotného poistenia. Zákon o zamestnanosti.