Navrhovaný budúcoročný rozpočet školstvu stačiť nebude - Reiselová, Eva
Školstvo je v prevažnej časti vo financovaní odkázané na štátny rozpočet. Návrh budúcoročného rozpočtu nebude stačiť na zabezpečenie chodu vysokých škôl a organizácií nimi priamo riadenými. Základné, stredné školy a školské zariadenia sú financované prostredníctvom Ministerstva vnútra SR. Návrh rozpočtu v číslach. Výdavky na školstvo vo vybraných európskych krajinách. Veda a výskum ostávajú v závese.