Porušovanie práv z priemyselného vlastníctva - Litváková, Edita
Pokračovanie seriálu o ochrane práv z priemyselného vlastníctva. Skúsenosti z porušovania práv z patentov, úžitkových vzorov a priemyselných vzorov.