Vliv zavedení eura na strukturu a objem obchodů na evropských derivátových burzách - Hájek, Jan
Analýza dopadov jednotnej meny rozdelená podľa troch hlavných druhov na burze obchodovaných derivátových kontraktov v Európe: kontrakty na krátkodobé referenčné úrokové sadzby, kontrakty na desaťročné vládne dlhopisy, kontrakty na akciové indexy.