Interný predpis ako forma dôkazu v daňových sporoch - Burák, Emil
Náčrt niektorých elementárnych zásad postupu, ktorý by mal podnikateľ voliť na vedenie efektívnej daňovej obrany a obhajoby. Dôkazy v daňovom spore. Interný pracovný predpis ako dôkaz.