Postup a podmienky zamestnania odborníkov z oblasti informačných technológií v Spolkovej republike Nemecko - Ferenčíková, Ľudmila
Vláda SRN a informačné komunikačné hospodárstvo prijali "Program na pokrytie potreby odborníkov z oblasti informačných technológií". Informácie pre uchádzačov o zamestnanie v rámci IT - programu.