Vyhláška Ministerstva spravodlivosti Slovenskej republiky č. 255/2000 Z.z. z 28. júla 2000 ...
Znenie vyhlášky Ministerstva spravodlivosti SR č.255/2000 Z.z. o stanovení hodnoty podniku, jeho častí a zložiek majetku podniku. Prílohy k vyhláške: Metódy stanovenia hodnoty podniku, jeho častí alebo zložiek majetku podniku. Stanovenie hodnoty nehmotného investičného majetku. Postup stanovenia hodnoty budov, hál, stavieb a pozemkov. Postup stanovenia hodnoty strojov a strojových zariadení. Postup stanovenia hodnoty elektronických zariadení. Stanovenie hodnoty finančných investícií, hodnoty zásob, pohľadávok, finančného majetku a hodnoty cudzích pasív.