Komentár k zákonu č. 289/1995 Z.z. o dani z pridanej hodnoty v znení zákona Národnej rady Slovenskej republiky č. 200/1996 Z.z. - Kováčiková, Helena
Komentár k zákonu č. 289/1995 Z.z. o dani z pridanej hodnoty v znení neskorších zákonov a zákona č. 246/2000 Z.z. Praktické príklady a komentár k jednotlivým ustanoveniam zákona.