Porušovanie práv z priemyselného vlastníctva - Litváková, Edita
Definícia priemyselného vlastníctva. Druhy porušovania práv priemyselného vlastníctva. Rady ako sa vyhnúť neúmyselnému porušeniu práv. Zákaz používať zhodné alebo zameniteľné ochranné známky. Príklady zameniteľnosti označení. Úmyselné porušovanie práv priemyselného vlastníctva.