Řízení podnikových procesů a znalostí - Voříšek, Jiří
Pokus o načrtnutie všeobecných princípov riadenia podnikových procesov v súčasnosti s pomocou podnikových informačných systémov. Jednotlivé úrovne riadenia podnikových procesov.