Pojištění počítačové kriminality - Škorpil, Michael P.
História poistenia v oblasti počítačovej kriminality. Oblasti, ktorých sa týkajú klauzuly poistnej zmluvy kryjúcej riziká počítačovej kriminality: poistenie počítačových systémov, činnosti poisteného, elektronickej počítačovej inštrukcie, poistenie prenosu elektronických dát, krytie škôd spôsobených vírusmi, poistenie elektronických správ, cenných papierov a sfalšovaných faxových prenosov.