Rozvoj slovenského poistného trhu v rokoch 1993-1999 - Kafková, Eva
Vývoj slovenského poistného trhu od roku 1993, kedy prestal byť súčasťou československého systému poisťovníctva. Subjekty poistného trhu na Slovensku. Konkurenčná štruktúra poisťovní. Slovenská asociácia poisťovní (SAP). Dozor nad rozvojom poistného trhu. Vytváranie rezerv v životnom a neživotnom poistení. Zisťovanie a preukazovanie platobnej schopnosti poisťovní.