Projekt MELKART na EU v Bratislave zdravá podniková kultúra ako základ rozvoja ľudských zdrojov - Cveček, Daniel
Informácie o medzinárodnom projekte MELKART - Kultúra založená na etike a podnikavosti ako strategický základ rozvoja ľudských zdrojov, ktorý práve štartuje na Ekonomickej univerzite v Bratislave.