Globalizáciou za vedomosti pre 21. storočie - Kollár, Vojtech
Rozhovor redakcie časopisu s rektorom EU prof. Ing. V. Kollárom, CSc. Smerovanie a aktivity Ekonomickej univerzity, otvorenie šk. roku 2000/2001. Konkrétne priority v novom školskom roku. Vízie a želania v novom funkčnom období rektora.