Porušovanie práv z priemyselného vlastníctva - Litváková, Edita
Následky porušení priemyselných práv. Námietkové konanie o ochrannej známke. V prípade zhodnej alebo zameniteľnej ochrannej známky a obchodného mena má prednosť staršie právo. Porušovanie priemyselných práv rieši aj Trestný zákon.