Slovensko dnes - ekonomika a politika - Bonko, Anton
Hodnotenie stavu slovenskej ekonomiky. Povojnový vývoj Slovenska. Opatrenia vlády na získavanie priamych zahraničných investícií. Formulácia zásady, ktoré by prispeli k rozvoju podnikania a vstupu zahraničných investorov. Uvedenie chýb, ktoré sa stali v koncepčnom nezvládnutí transformácie. Hodnotenie ekonomiky SR po r. 1999.