Nezamestnanosť - neželaný primát SR v Európe - Klinko, Ladislav
Fenomén nezamestnanosti ako sociálna a ekonomická priorita Slovenska. Nepriaznivé, dlhodobopôsobiace faktory nezamestnanosti. Hodnotenie nepriaznivého stavu nezamestnanosti v SR. Návrhy na riešenie nepriaznivého stavu nezamestnanosti.