Je plán predpokladom prosperity podniku? - Grznár, Miroslav
Hľadanie odpovede na otázky realizácie plánovania v podniku. Definícia plánovania. Diferencovaný prístup k využívaniu plánovania. Prednosti plánovania, a niektoré problémy s ním spojené. Konfigurácia plánovania. Charakteristika štyroch rozdielnych typov (druhov( plánovania, ktoré sa vyvinuli vo vyspelých krajinách. Plánovanie v slovenských podnikoch.