Zahraničný obchod SR - 1. polrok 2000 - Burda, Štefan
Celková pozícia zahraničného obchodu v SR. Prístupový proces do EÚ. Kapitola 26: Vonkajšie vzťahy z pohľadu zahraničného obchodu v prístupovom procese. Hrubý domáci produkt SR. Bežný účet platobnej bilancie. Devízové rezervy NBS. Rastové tendencie vo výrobe. Teritoriálna štruktúra zahraničného obchodu v 1. polroku 2000.Očakávaný vývoj vývozu a dovozu v 2. polroku 2000. Výsledky zahraničného obchodu.