Zákon o vlastníctve bytov a nebytových priestorov - Zanyiová, Jaroslava
Úplné znenie zákona č. 182/1993 Z.z. o vlastníctve bytov a nebytových priestorov v znení zákona č. 151/1995 Z.z., zákona č. 158/1998 Z.z., zákona č. 173/1999 Z.z. a zákona č. 252/1999 Z.z., s výkladom a praktickými príkladmi.