Druhy cenných papierov - Michňová, Angela
Pojmové vymedzenie cenných papierov podľa zákona č. 600/1992 Zb. o cenných papieroch v znení neskorších predpisov. Akcie, formy dlhopisov, vkladové listy, vkladové certifikáty a pokladničné poukážky. Praktický príklad.