Modernizácia medzibankového platobného systému RTGS - Real time gross settlement - Tóthová, Emília
Real Time Gross Settlement (RTGS - hrubé zúčtovanie v reálnom čase) - režim platobných systémov, keď sa spracováva a zúčtováva každá jednotlivá platba v reálnom čase prostredníctvom finančných prostriedkov spracovaných centrálnou bankou.