Vnútorný audit zásady vnútorného kontrolného systému v bankách - Pročková, Mária
Hlavné zásady fungovania vnútorného kontrolného systému. Vnútorná kontrola ako neoddeliteľná súčasť podnikového riadenia. Zásady internej kontroly v bankových organizáciách. Ciele vnútornej kontroly a vnútorného auditu.