Hypotekárny úver v európskych krajinách - Múčková, Viktória
Rozvoj hypotekárneho úverového trhu vo vyspelých európskych krajinách. Hypotekárni veritelia na európskom finančnom trhu. Hypotekárne úverové produkty a riziká. Pokračovanie v č. 10/2000.