Brazílska federatívna republika - Schlosser, Gabriel
Atlas peňazí sveta. Charakteristika Brazílskej federatívnej republiky: štátne zriadenie, prírodné podmienky, hospodárstvo, menové informácie, história štátu a meny. Motívy bankoviek.