Pamätná strieborná minca k 250. výročiu narodenia Juraja Fándlyho - Flaché, Dagmar
Pamätná minca k 250. výročiu narodenia Juraja Fándlyho je poslednou mincou emisného plánu pamätných mincí na rok 2000 Národnej banky Slovenska.