MMF radí svetu, ako sa vyhne ďalším krízam - Janoška, Juraj
Medzinárodný menový fond (MMF) odporúča ako prekonať riziká hroziace v globálnej ekonomike - zameranie sa na vybilancovanie rastu ekonomiky a vývoja dopytu. USA by mali tlmiť vysoký domáci dopyt, Európa a Japonsko ho naopak musia posilňovať. Význam efektu rastúcej produktivity práce. Saldo bežného účtu platobnej bilancie vo vybraných krajinách. Odporúčania MMF pre mocnosti na konkrétne opatrenia. Krajiny SVE majú vysoké deficity na bežnom účte platobnej bilancie.