I. Gránsky: Oživenie bankového sektora bolo kľúčovým bodom reformy - Hajko, Jozef
Rozhovor s I. Gránskym, riaditeľom investičnej spoločnosti CA IB Securities, o reforme bankovníctva na Slovensku. Činnosť firmy - v začiatkoch sa firma zameriavala najmä na správu investičných fondov, potom na obchodovanie s cennými papiermi pre zahraničné penzijné a investičné fondy. V súčasnosti sa firma opiera o poradenstvo súkromným firmám pri fúziách a akvizíciách a vláde pri privatizácii. Význam vstupu zahraničného kapitálu pre SR.