SPP Bohemia - Vavřinek, Martin
Z obsahu: Rodina Komárkovcov určovala dianie v SPP Bohemii a nakoniec do nej priviedla nemecký Ruhrgas. Dcérske spoločnosti SPP Bohemie, najmä Moravské naftové doly, zvyšujú výkonnosť. SPP opäť otvára podmienky zmlúv s SPP Bohemiou o skladovaní plynu. Preddavky sprevádzali zmeny v českej stratégii SPP.