Obojstranne výhodná dohoda - Pinter, Gejza
EÚ a deväť kandidátskych krajín vrátane SR sa dohodli na liberalizácii obchodu s poľnohospodárskymi produktami. Dopady na štátny rozpočet SR. Obchod s agroproduktami medzi asociovanými krajinami a EÚ v roku 1999.