Slovpack za tri roky zdvojnásobil výrobu fólií - Kremský, Peter
Hospodárenie Slovpacku, s.r.o. Bratislava, výrobcu polyetylénovej fólie, za prvý polorok r. 2000. Vývoz, tržby, zisk. Reinvestovaný zisk. Vybrané ukazovatele Slovpacku Bratislava. Rozširovanie výroby firmy závisí od súhlasu Slovnaftu.