Očistená Slovenská sporiteľňa sa čoskoro opäť zaradí medzi najziskovejšie slovenské banky - Kovalčík, Ján
Hospodárenie Slovenskej sporiteľne (SLSP), a.s. Bratislava v prvom polroku r. 2000. Zisk, očistenie sporiteľne od stratových úverov, úrokové výnosy. Výška prevádzkových nákladov. Zredukovanie počtu obchodných miest. Pokles počtu pracovníkov. Nárast vkladov klientov SLSP. Začiatok privatizácie SLSP.