Úprava vykonávacej vyhlášky k zákonu o sociálnej pomoci - Tomaškovičová, Ružena
Novela právnej normy, ktorej cieľom je zmierniť alebo prekonať s aktívnou účasťou občana hmotnú, resp. sociálnu núdzu. Praktické príklady.