Tímová spolupráca v pokrízovom riadení - Stýblo, Jiří
Problematika formovania tímu k produktívnej činnosti. Tímová práca a stanovenie cieľov. Tímová práca a riadiaci štýl. Zostavovanie úspešného pokrízového tímu. Zásady autonómnych tímov.