Symboly v marketingu - Koudelka, Jan
Význam symbolov v marketingu v súvislosti s vytváraním postavenia produktov a so samotnými výrobkami. Rozhodovanie o zapojení symbolov do marketingového prístupu. Problémy, vyskytujúce sa pri zapájaní symbolov.