Použitie informačnej technológie v marketingu - Baran, Dušan
Implementácia informačných technológií (ďalej len IT) do marketingu stále na okraji pozornosti. IT a funkcie marketingu. Aplikácie IT v marketingu. Potenciálne prekážky pri používaní IT v marketingu. Faktory súvisiace s efektívnymi aplikáciami IT.