Pojetí peněžních toků, požadované výnosnosti a metod hodnocení efektivnosti investic v ČR - Valach, Josef
Investičné rozhodovanie v ČR. Peňažné toky investičných projektov (kapitálové výdavky, peňažné príjmy). Identifikácia požadovanej miery výnosnosti projektu. Voľba optimálnej metódy hodnotenia efektívnosti projektu.