Peniaze sú vždy len niekde - Domšicová, Eva
Výsledky sekundárnej analýzy, ktorej cieľom bolo opísať peňažný potenciál obyvateľstva v jednotlivých okresoch SR. Peňažný potenciál mapuje hlavné príjmy obyvateľstva, ukazuje bonitu jednotlivých okresov v násobkoch celoslovenského priemeru. Štatistické údaje.