Marketingová výučba na Podnikovohospodárskej fakulte v Košiciach - Lieskovská, Vanda, 1961-
Výučba marketingu na Podnikovohospodárskej fakulte Ekonomickej univerzity (PHF EU) so sídlom v Košiciach. Väzby marketingových predmetov vyučovaných na PHF EU. Skúsenosti s aktívnou formou výučby.