Marketingový výskum na Obchodnej fakulte EU Bratislava - Richterová, Kornélia
Vyučovanie marketingového výskumu na Ekonomickej univerzite v Bratislave. Náplň a ciele výučby. Problémy pri spracúvaní výskumov. Úloha informačných technológií pri marketingových výskumoch.