Přijatelné hodnoty poměrových ukazatelů finančního zdraví - Grünwald, Rolf
Finančné zdravie podniku sa posudzuje podľa údajov uvedených v účtovnej závierke. Relevantné proporcie medzi niektorými položkami uvedenými v súvahe alebo vo výsledovke sa vyjadrujú pomerovými ukazovateľmi.