Značka Carpathia chytá druhý dych
Príprava novej marketingovej stratégie pre značku Carpathia, ktorá oslávi 125. výročie. História značky. Spojenie s Nestlé Food, s.r.o. Prievidza. Celková zmena positioningu. Investície do reklamy.