Řízení procesů - Václavek, J.
Procesné riadenie v podniku: väčšina podnikov je v súčasnosti vystavaná pyramidálne. Charakteristické črty týchto podnikov. Definícia procesu, druhy procesov v podniku. Princípy a postupy v procesnom riadení.