Ľudia ako racionálna investícia pre firmu? - Weidlich, Roman
Postavenie personálnych manažérov vo firme. Význam ľudských zdrojov, ktoré sa vo firme stávajú jednou z jej najväčších investícií. Preukázateľný prínos ľudských zdrojov pre firmu. Meranie nákladov spojených s fluktuáciou. Human capital index - index, ktorý explicitne poukazuje na vzájomný vzťah medzi úrovňou personálneho manažmentu firmy a jej finančnými výsledkami.