AssiDomän Štúrovo, a.s. analýza spoločnosti - Ilavský, Martin
Analýza spoločnosti AssiDomän Štúrovo, a.s. Hlavný predmet činnosti. Zmeny organizačného usporiadania. Objem výroby. Hospodársky výsledok.