Online je dnes in - Černý, Pavel
Personalizácia, osobný prístup, one to one marketing to sú atribúty online prostredia. Výklad jednotlivých pojmov z oblasti elektronického marketingu. Situácia na európskom internetovom trhu odráža novosť a postupný vývoj tohto média. Svetové výdavky na online reklamu. Online nákupy podľa kategórií.